Om oss

Lignarium snickeri ab är ett litet snickeri med bred kompetens inom såväl snickeri som bygg. Vi tillhandahåller tjänster inom inredning, kök, möbler, specialsnickerier, om- och tillbyggnad, ritningar och orgelbyggnation.

Inom bygg arbetar vi även med om- och tillbyggnader, lusthus, designade friggebodar, allt i nära samtal med kunden. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé till verklighet. Skisser, bygglovsritningar, samt byggnation – allt samlat under ett tak och i kontinuerlig dialog med beställaren.

Lignarium snickeri har en stark förankring inom byggnadsvården och arbetar med renovering och återställning av äldre byggnader, möbler och snickerier. vi arbetar enligt både traditionell och modern hantverkstradition beroende på objekt och önskemål. Vårt kontaktnät med stora och små hantverkare är omfattande och gäller alla kategorier av hantverk inom och utom byggnadsvården.

 

Efter denna pretentiösa text från vår reklamansvarige så kan vi säga så här:

Vill ni ha något som är vackert, speciellt och handtillverkat och är beredd att betala för det, kom till oss. Om du, när du får veta att det handtillverkade bordet du själv ritat, kostar dubbelt så mycket att tillverka hos oss som det snarlika du sett på IKEA, och tycker det är hemskt, köp istället på IKEA.

Tycker du att det är konstigt att vi har en yxa i verktygslådan och smeker rakfibriga senvuxna furubitar med en passion som ofta är förknippat med älsklingshusdjuret, barnen eller frun, välj någon annan.

Vi vet vad vi gör, oftast, även om det inte alltid ser ut så.

Vi gillar det vi gör, oftast, och vi gillar också god mat, gott vin, öl, trevligt sällskap och folk som kommer med fikabröd till kaffet.

Nej, vi är inte tokigt dyra, men men vi kanske lägger ner lite över genomsnittet tid på? våra olika projekt. Detta är för att det skall bli bra och snyggt och kunna hålla en längre tid.

Vi försöker också ha en dialog med våra kunder. Det betyder att vi talar med er och ger er hundra valmöjligheter som man måste tänka igenom. Det betyder också att vi fotograferar våra objekt kontinuerligt under byggtiden, bilder som kommer kunden till godo efter avslutat arbete.

Vi har en såndäringa Facebook där vi löpande lägger ut vad vi gör, om ej varför. Vill du ha referenser, titta i den. Instagram ligger tydligen under Journal i flikarna.